Over Ons

Basic Trust trainers werken al jaren bij Basic Trust als GZ-psycholoog, orthopedagoog (-generalist) of psychotherapeut. We zijn enthousiast over ons vak en willen naast kennis delen ook zorgen voor leuke en afwisselende trainingsdagen. We verwennen onze deelnemers met goede catering, en een fijne trainingsomgeving.

Wie Zijn Wij?

Janna Bastmeijer

Janna Bastmeijer is orthopedagoog-generalist, schematherapeut i.o. en EMDR-practicioner. Ze werkt inmiddels bijna 10 jaar bij Basic Trust. “Ik vind het fijn mijn kennis en ervaring te delen met mensen met dezelfde passie, namelijk het helpen van kinderen met emotionele en gedragsproblemen”.

Hans van der Ham

Hans is GZ-psycholoog en heeft al bijna 20 jaar zijn Basic Trust praktijk in Noord-Limburg. “Ik draag er graag aan bij dat er meer gekwalificeerde behandelaars zijn. Elke dag dat kinderen en jongeren met onbehandelde problematiek rondlopen, gaat ten koste van hun ontwikkeling. Elke nieuwe behandelaar die daarmee aan de slag kan, is winst voor het kind, de jongere, het gezin en de omgeving.”

Ada Langevoort

Ada Langevoort is medewerker secretariaat en eerste aanspreekpunt voor alle praktische zaken rondom de trainingen. “Ik probeer op alle vragen antwoord te geven die belangstellenden hebben over een training en vind het heerlijk om alles rondom de training  tot in de puntjes te verzorgen. Mensen kunnen hier veel leren maar moeten ook een leuke dag hebben waarop ze een beetje verwend worden”.

Anouk Spruit

Anouk Spruit werkt als orthopedagoog, wetenschappelijk onderzoeker en trainer bij Basic Trust. “Voor mijn aanstelling deed ik onderzoek aan de Universiteit van Amsterdam naar de diagnostiek van gehechtheid. Daarbij ontwikkelde ik de vragenlijst ARI-CP. Bij Basic Trust zet ik, naast mijn klinische werk, mijn onderzoek voort”.

Renée Uittenbogaard

Renée Uittenbogaard is GZ-psycholoog, psychotherapeut, EMDR-practitioner, cognitief gedragstherapeut, supervisor  en leertherapeut. “Kinderen en opvoeders hebben behandelaars nodig die de invloed van trauma en problematische gehechtheid op de ontwikkeling herkennen. Hoe moeilijk dat is, maar ook dat er hoop is op herstel”.

Caroline Visser

Caroline Visser is orthopedagoog-generalist en heeft al bijna 20 jaar haar Basic Trust praktijk in Groningen. “Ik neem veel werkervaring mee naar de trainingen en vind het heerlijk om mensen te trainen in het onderwerp waar ik al jaren mee bezig ben: video feedbackbehandeling”.

Basic Trust – specialist in trauma en gehechtheid

 

Basic Trust is een landelijke organisatie van orthopedagogen, psychologen, psychotherapeuten en ambulant behandelaars. Wij zijn gespecialiseerd in basisvertrouwen, problematische gehechtheid, trauma, angstproblematiek, pleegzorg en adoptie.

 Basic Trust bestaat ruim twintig jaar en is specialist op het gebied van basisvertrouwen, trauma en gehechtheid. We werken met onze eigen Basic Trust-methode die wetenschappelijk onderzocht en opgenomen in de Databank Effectieve Interventies van het Nederlands Jeugd Instituut.

Basic Trust heeft in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam vragenlijsten ontwikkeld die door zorgprofessionals ingezet kan worden om te screenen op gehechtheid. 

Basic Trust draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek en schrijft regelmatig mee in vaktijdschriften of -literatuur. Een overzicht van publicaties door Basic Trust of effectstudies over Basic Trust vindt u hier.

Kijk op www.basictrust.com voor meer informatie of een vestiging bij u in de buurt.

Of neem contact op via 088 – 227 40 00 of het contactformulier.

Neem Contact Op

7 + 4 =